Inhoud is koning!

0
38

Inhoud is koning

Inleiding

Een potlood. Ja, Gast posteneen potlood. Naar mijn mening is elk geweldig idee begonnen met een potlood. Natuurlijk, veel blijft in iemands hoofd zitten, maar voor mij heeft een geweldig idee pas waarde als het is opgeschreven. Totdat het is opgeschreven, is het alleen maar stof in de wind: vandaag hier en morgen snel vergeten.

Maar elk geweldig idee heeft iets extra’s nodig. Misschien ben je goed in ontwerpen, maar kun je gewoon niet de moeite waard schrijven. Of misschien heb je het beste idee voor een website, maar geen echte manier om het onder de aandacht te brengen. Hoe dan ook, we hebben allemaal verschillende vaardigheden en we hebben allemaal iets te geven en zouden het niet erg vinden om er iets voor terug te krijgen.

De website waar ik het vandaag over heb gaat eigenlijk precies daarover: iets waardevols krijgen in ruil voor iets waardevols. Of u nu een website-eigenaar of een schrijver bent, deze website is er behoorlijk in geslaagd om u te geven wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Bij Constant Content gaat het erom Content abonnement  inhoud te geven die ze nodig hebben om hun sites geweldig te maken, terwijl ze tegelijkertijd auteurs de zichtbaarheid en inkomsten geven die ze nodig hebben om te blijven doen waar ze goed in zijn. In de kern gaat het erom mensen in staat te stellen te spelen op ieders sterke punten.

De kern van de kern

Constante inhoud bestaat eigenlijk uit twee delen. Als u een webmaster bent, zijn er honderden artikelen voor u beschikbaar als gratis inhoud, gelicentieerde inhoud of exclusieve inhoud. Constant Content zal zelfs inhoud op maat voor u laten schrijven als u niet vindt wat u zoekt!

Het is een beetje alsof honderden schrijvers op je wenken zitten en bellen. Sommigen zouden het verwend noemen, maar ik noem het een droom die uitkomt.

De keerzijde van deze vergelijking is voor auteurs. Zoals je kunt zien, ben ik een auteur. Ik heb artikelen, recensies, tutorials en leerplannen geschreven voor tijdschriften, universiteiten, boeken… Noem maar op, ik heb het gedaan. Voor mij zijn de twee moeilijkste onderdelen van het auteurschap exposure en een inkomstenstroom. Of je kunt niet genoeg werk vinden, of het werk dat je vindt, betaalt je niet vaak genoeg of goed genoeg om het leven gemakkelijk te maken.

Voor schrijvers is dit waar Constante inhoud om de hoek komt kijken. Het biedt je een plek om je werk te laten zien, om het in licentie te geven (veel mensen kopen, veel geld voor jou) en zelfs om exclusieve, lucratieve licenties te verkopen voor inhoud die je voorbereidt.

Zoals ik al eerder zei, gaat Constant Content echt over het verbinden van webmasters en schrijvers om een ​​team te vormen. Een heel gaaf concept dat heel goed werkt.

Webmasters, steek je handen in de lucht!

Inmiddels zou elke slimme webmaster zich ervan bewust moeten zijn dat de inhoud ervoor zorgt dat de site rondgaat. Zelfs als alles wat je hebt een e-commercesite is, is het uiteindelijk toch de inhoud op die site die hem benen geeft. Uw gebruikers moeten bepaalde dingen weten, en inhoud is wat hen vult. Of het nu gaat om artikelen, recensies, tutorials, essays of redactionele artikelen, elke site profiteert van nieuwe, professionele inhoud.

Voordat we te diep ingaan op hoe u die geweldige inhoud nu kunt krijgen, wil ik eerst enkele basisprincipes doornemen van hoe Constante inhoud werkt voor site-eigenaren. Het proces is vrij eenvoudig. U gaat naar de Constant Content-site. Vervolgens vindt u het type inhoud waarnaar u op zoek bent (er zijn verschillende manieren om het te verfijnen). Als je eenmaal een stuk hebt gevonden dat je leuk vindt, kun je er een voorbeeld van zien om er zeker van te zijn dat het past bij de algehele toon van je site.

Je hebt dan een keuze. Wilt u een “Usage” licentie of een “Unique” licentie. Een gebruikslicentie betekent in feite dat u de licentie mag gebruiken, maar dat geldt ook voor iedereen die een gebruikslicentie koopt. Het geeft je de inhoud die je nodig hebt, maar garandeert niet dat je het nergens anders zult vinden. De keerzijde hiervan is dat de inhoud erg goed geprijsd is: vaak in het bereik van 10-20 $, wat helemaal niet slecht is. Als u echter op zoek bent naar exclusieve rechten op een stuk inhoud, moet u een unieke licentie aanschaffen. Dit garandeert dat niemand anders het stuk in kwestie koopt. Het is een beetje zoals het kopen van een afdruk van een beroemd schilderij versus het kopen van het origineel. Beide zijn geweldig, beide zullen werken, het hangt gewoon af van uw behoeften.

Uiteindelijk is er op dit moment slechts zoveel inhoud op Constant Content, aangezien het een vrij nieuwe service is. Wat gebeurt er als u de inhoud die u leuk vindt niet vindt? Welnu, u kunt een verzoek om inhoud indienen en hopen dat auteurs u helpen, of u kunt een aanvraag indienen om een ​​stuk op maat voor u te laten maken. Natuurlijk betaal je een premie, maar je werkt ook samen met de auteur om ervoor te zorgen dat het stuk ideaal is voor je project.

Of je er nu voor kiest om content te kopen die al op Constant Content staat of om het speciaal voor jou te laten maken, uiteindelijk vind je wat je nodig hebt, voor een geweldige prijs, geleverd met een glimlach. Met Constant Content kun je je sterke punten benutten, zonder je zorgen te hoeven maken over al het extra gedoe.

Auteurs, prinsen onder mannen

Schrijver zijn is tegenwoordig zwaar. Of je weet niet waar je over wilt schrijven, of je hebt heel veel dingen geschreven die niemand koopt. We kunnen tenslotte niet allemaal van John Grisham zijn (en de meesten van ons willen dat ook niet… hoewel de 3 boten niet slecht zouden zijn).

Werken met Constant Content heeft verschillende belangrijke voordelen, althans in mijn ervaring. Ten eerste hielp het om mijn naam bekend te maken. Ik heb gratis verschillende artikelen ingediend die nu op tientallen sites worden gebruikt. Het gaf me bekendheid en heeft me verschillende keren de kans gegeven om aangepaste inhoud te schrijven voor een behoorlijke vergoeding!

Het andere gebied dat Constant Content me heeft geholpen, is door te schrijven dat ik net “aan het schoppen” ben. Ik heb het naar niemand gestuurd, het is niet gepubliceerd en het ligt eigenlijk alleen maar stof te vergaren. Ik kan het stuk naar de site sturen en achterover leunen. Soms krijg ik vrij snel aankopen. Maar soms gebeurt er een paar maanden niets. Op de een of andere manier geeft dat nog meer voldoening. Het feit dat ik inhoud kan indienen en dat ik er de komende jaren voor kan betalen, is helemaal geen slechte deal. Het voelt een beetje als sommige van de royaltycheques voor boekbijdragen die ik krijg.

Naast de mogelijkheid om gratis inhoud,abonnement Content, unieke inhoud en aanbiedingen voor aangepaste inhoud in te dienen, is er nog een ander groot voordeel van Constante inhoud: verwijzingen. Ik heb verschillende vrienden doorverwezen naar Constant Content. Elk stuk dat ze verkopen, krijg ik 5% voor. Ja dat klopt. Soms zou ik willen dat publiceren in de echte wereld zo werkte, omdat ik veel auteurs ken. Als elke keer dat een van mijn vrienden een grote ondertekeningsbonus voor een boek kreeg, ik 5% kreeg … zou ik praktisch met pensioen kunnen gaan.

Jij kunt ook koning zijn!

Hoewel ik het vreselijk zou vinden om heel cliché te zijn en te zeggen dat Constant Content een win-winsituatie biedt, moet ik het echt doen. Als u een webmaster bent, heeft u toegang tot een groeiende opslagplaats van redelijk geprijsde inhoud. Als je een auteur bent, heb je een gemakkelijk forum om niet alleen je schrijven voor zichzelf te laten spreken, maar ook om wat fatsoenlijk geld te verdienen terwijl je bezig bent